You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pompe ape uzate și drenaj

Pompe ape uzate și drenaj

Pompe de ape uzate și drenaj sunt folosite pentru evacuarea apelor limpezi sau ușor murdare din rezervoare, cămine sau gropi, la drenajul clădirilor sau terenurilor, la desecări, în procese industriale și tehnologice (pompele de drenaj) și pentru vehicularea apelor uzate cu fecaloide din sistemele de canalizare individuale, colective sau municipale (pompe de canalizare).

În funcție de sistemele în care sunt utilizate, pompele de ape uzate pot fi portabile sau fixe, pot lucra individual sau în componența unui sistem cu mai multe pompe, pot fi automatizate cu plutitor încorporat sau cu tablou de comandă și control.

Magazinul de Pompe oferă și sisteme complete pentru evacuarea apei uzate, formate din cămin, pompe, clapeți, vane, bare de ghidaj, tablou de comandă.

Avantajele pompelor de ape uzate:

  • părțile ce vin în contact cu fluidul sunt din materiale anticorozive;
  • disponibilitatea într-o mare varietate de tipuri ce deservesc diverse aplicații;
  • rezistență la blocaj și colmatare;
  • instalare și utilizare simplă.

Pompele de ape uzate și drenaj deservesc o gamă largă de utilizatori, atât casnici, cât și industriali, evidențiindu-se prin fiabilitate, costuri scăzute de întreținere și exploatare.

Prin mijloacele de contact afișate pe site vă stăm la dispoziție cu orice informație pentru alegerea optimă a unei pompe de ape uzate și drenaj.


Subcategorii